Schliessen

Sectorul construcțiilor

Logistica de mare tonaj în mâinile unui singur operator

Nu ar fi o mare ușurare să aveți un partener de încredere lângă D-voastră? Un partener care să preia toate sarcinile legate de întrega D-voastră logistică de mare tonaj. Care să se ocupe de la A la Z de toate detaliile pornind de la măsurarea dimensiunilor și până la formalitățile vamale. Universal Transport vă oferă exact avantajele unui partener puternic - încredințați-ne logistica de mare tonaj.

Pentru mai mult decât serviciile clasice

Pe șantierele din Europa ne simțim ca acasă. Suntem partenerul D-voastră de încredere în domeniul logisticii de mare tonaj din sectorul construcțiilor în Germania și întrega Europă. Tehnologia noastră este specializată pe domeniul construcțiilor cu toate cerințele lui specifice.

Prefabricate  din beton, părți de pod sau case întregi. Abordăm fiecare contract de transport în parte prin intermediul unui management de proiect profesionist, ce garantează credibilitate și livrare la termen.

Abordări individuale pentru logistica cargourilor de mare tonaj în sectorul constructiilor

La baza organizării oricărui transport de mare tonaj pentru industria construțiilor stă un excelent management de proiect. Acesta include o planificare și o evaluare amănunțită cu ajutorul sistemulul CAD (Computer-aided design), a capacitățiilor de încărcare și a greutăților, clarificarea dimensiunilor și a eventualelor restricții privind transportul, monitorizarea rutei, procurarea de autorizații și eventualele formalităti vamale. Printre sarcinile noastre se numără și colaborarea previzibilă cu poliția și autoritățile statului.

Optimizarea sistemului logistic
ca avantaj competitiv –
respectarea la perfecțiune a termenelor stabilite

Nu ar fi excelent dacă v-ați putea baza 100% pe acorduri și angajamente? Dacă ați ști în mod exact că materialul și componentele D-voastră vor fi livrate absolut punctual la șantier?

Atunci trebuie să discutăm neapărat despre următorul D-voastră proiect. Contactați-ne oricând.

 

Heavy News

NEUHEITEN UND PROJEKTE AUS DEM BEREICH BAUWIRTSCHAFT

... don't worry, be heavy!

Universal Transport coordonează transportul de mare tonaj precum și realizarea de proiecte la cheie incluzând toate modalitățile
de transport de mare tonaj pe uscat, pe apă, în aer pentru clienți din domenii precum construcțiile, energia eoliană, vehicule
pe șine precum și în construcția de mașini și instalații - în întrega lume!

Universal Transport.
Partenerul D-voastră de încredere în ceea ce
privește logistica pentru transporturile de mare tonaj.

Transporturile de mare tonaj presupun o compoziție perfectă. Universal Transport aparține categoriei întreprinzătorilor ce dau tonul în domeniul transporturilor de mare tonaj. Operatorul coordonează în fiecare noapte la nivel european în jur de 300 de contracte cu încărcături cu o lungime de peste 50 metri și o greutate ce depășeste 100 tone.

O experiență de peste 65 de ani combinată cu specializarea în domeniul construcțiilor, al energiei regenerabile, al vehiculelor pe șine, de mari dimensiuni precum și de tip siloz, în construcția de mașini și instalații, cât și în industrie și sectorul aeronautic, sunt o garanție a îndeplinirii fără dificultate a tuturor proceselor necesare.

Ca și în cazul unei orchestre: munca coordonată în echipă crează melodia. Un management de proiect profesionist monitorizează transportul de la început până la final. Activitățile ce preced fiecare transport presupun o planificare individuală, calcule, obținerea de autorizații. Efectuarea activităților se realizează de către personal calificat - șoferi și coordonatori de transport. În acest sens se are mereu în vedere soluția cea mai adecvată. Nu optăm mereu pentru soluția clasică de transport cu camionul ci luam în considerare și alte opțiuni (rute).Transporturile pe calea ferată sau cu vaporul sunt de multe ori o alternativă potrivită.