Schliessen
7. septembrie 2017

Să verificăm temeinic lucrurile grele

“Un lanț este atât de puternic cât cea mai slabă verigă a sa”, se spune în popor.

Așa se întâmplă și în „Transportul agabaritic multimodal“. Sub acest laitmotiv s-a desfășurat și cel de-al nouălea workshop al grupului din branșa transporturilor agabaritice și lucrărilor cu macarale care a avut nevoie de concepte ingenioase, ca lanțul logistic să nu se rupă din cauza unor detalii.

Experții acestei branșe s-au întâlnit în această vară la locația din Nürnberg a unei filiale a Universal Transport pentru a discuta dezvoltarea actuală a domeniului.  Domnul Karl-Heinz Webersberger a avut ocazia să salute numeroși specialiști ai transportului agabaritic, dar și reprezentanți ai autorităților, precum   Norbert Tiedemann, înlocuitor al directorului Serviciului de Transport Rutier de Marfă și Logistică în cadrul Minsterului Federal pentru Circulație și Infrastructură Digitală și pe Dr. Michael Fraas, consilier și referent economic al orașului Nürnberg.

Evenimentul a fost marcat de numeroase referate și la final discuții de specialitate, care au dezbătut diverse moduri de transport și cerințele pentru un “Supply Chain Management” eficient. Pe lângă cuvintele de salut ale dr-ului. Michael Fraas, care pe lângă rolul său politic din Nürnberg, este și președinte al Asociației pentru Căi de Navigație Rin-Main-Dunăre, și ale lui Norbert Tiedemann, care, din perspectiva Ministerului a informat despre provocările expansiunii infrastructurii și finanțarea acesteia. Au luat cuvântul și specialiști din diverse moduri de transport. Nu în ultimul rând, au fost discutate și preferințe de transport pe șine și căi de navigație în logistica transportului agabaritic.

<< Inapoi la pagina principala
>> Arata stirea urmatoare