Schliessen
15. decembrie 2017

Noaptea peste ape

Din septembrie până în octombrie Universal Transport s-a ocupat de un transport multimodal din Belgia în Rusia.

Au fost transportate la Lipzek în total 30 recipiente cu diametrul de 5,7 metri pe cale maritimă și fluvială și la final, rutier.

După pregătirile intensive, inclusiv planificarea rutei și obținerea aprobărilor și documentelor pentru vamă, lunga călătorie a putut începe. Transportul a fost efectuat în trei părți a câte zece unități. Transportul pe cale maritimă a fost realizat prin porturile belgiene Brügge și Ostende. Perioada de tranzit a navelor până în St. Petersburg a durat câte o săptămână.

A doua parte a călătoriei a fost efectuată de asemenea pe apă. Continuarea transportului pe apă a putut fi efectuat doar noaptea, datorită dimensiunilor, pentru că în acest timp podurile sunt deschise. Zece zile au navigat navele pe Newa în direcția sud până au ajuns în portul din Kolomna, 110 km la sud-est de Moscova.

După ce au ajuns aici, a urmat transferul componentelor de pe nave pe remorcile agabaritice, operațiune realizată cu ajutorul a două automacarale. Ultima secțiune s-a intins pe aproximativ 750 km de șosea, în direcția sud. Pe drum, colegii din St. Petersburg au fost nevoiți să ia mai multe măsuri pentru a asigura un transport fără evenimente. Printre altele, datorită înălțimii foarte mari a încărcăturii au fost ridicate fire de curent electric, au fost tăiați copaci și au fost îndepărtate semne de circulație. Deci, programul întreg de măsuri pentru înlesnirea circulației.

Universal Transport - At Night over the Water

Durch das Anschauen des Videos werden Daten mit YouTube ausgetauscht.

 

<< Inapoi la pagina principala
>> Arata stirea urmatoare