Schliessen
1. martie 2017

Nürnberg – Anvers

În cele mai aspre condiții pentru om, compania Züst & Bachmeier Project GmbH a încărcat la jumatatea lunii ianuarie două stații de transformare marca Siemens.

La temperaturi de sub  -17 grade cele două echipamente de aproximativ 400 tone au fost transferate cu ajutorul unui sistem de ridicare hidraulic pe două barje aflate in portul Nürnberg. Transformatoarele au călătorit în trei etape pana sa ajunga la destinație: platforma offshore in Dubai.

În prima etapă Züst & Bachmeier Project GmbH, care aparține de grupul Universal Transport, a preluat cele două echipamente marca Siemens din Nürnberg și apoi le-a transferat în centrul logistic din apropierea portului din Nürnberg. Aceasta locatie este o zonă trimodală de încărcare a pieselor agabaritice, care este permanent adaptată la cerințele clienților. Această zonă specializată pe încărcarea de echipamente agabaritice are o importanță deosebită, în special pentru companiile din regiunea metropolitană Nürnberg care dezvoltă proiecte de instalații și de construcții auto.

Züst & Bachmeier Project GmbH utilizează acolo, pe lângă sistemul hidraulic de ridicare de pana la 600 tone și o suprafață de depozitare a marfurilor agabaritice certificată AEO. Certificarea AEO înlesnește societății, printre altele, și obținerea de autorizări în cadrul UE pentru procedurile de vămuire.

Cu ajutorul sistemului de ridicare, transformatoarele au fost încărcate pe barje și astfel și-au început călătoria spre cea de-a doua destinație, portul maritim Anvers. În Anvers, al doilea port ca marime din Europa, a urmat transferul pe o navă.

Dupa parcurgerea ultimei etape din traseul prestabilit, cele doua transformatoare ajung in Dubai unde sunt folosite ca elemnte de baza a viitoarei platforme eoliene care momentan se construieste la Marea Nordului. După finalizarea platformei în Emiratele Arabe, urmează transportul retur al echipamentelor marca Siemens.

<< Inapoi la pagina principala
>> Arata stirea urmatoare