Schliessen
8. mai 2018

Exact prin Berlin

Universal Transport a preluat un contract în primul trimestru al anului 2018 în Berlin, pentru transportul a două radiatoare cu aer ghidat prin tunel. 

Mai rămân doar două zile pentru planificarea unei rute de trei ore pe drumurile capitalei germane. Calea navigabilă la portul din vest nu era o soluție la acel moment, deoarece canalele din Berlin erau înghețate și implicarea unui spărgător de gheață cu sarcina grea ar fi distrus debarcaderul.

Echipa Universal Transport a calculat statismul pentru mai multe poduri, printre care și traversarea Beusselstraße peste șinele Ringbahn în apropiere de portul Vest, pentru a identifica cel mai eficient traseu rutier. Pentru ca radiatorul, prevazut pentru un proiect in China, avea o greutate totala de 174 tone, nicio ruta nu era adecvata. Pentru că timpul era scurt, au fost folosite două vehicule de transport agabaritic, cu 16 axe, unul urmat de celelalt și s-a renunțat la efectuarea transportului ca un singur autovehicul, chair daca ruta de parcurs era doar de trei ore.

<< Inapoi la pagina principala
>> Arata stirea urmatoare