Schliessen
17. aprilie 2019

Lovind pentru o cauză bună – Echipa noastră îşi apără titlul în turneul caritabil

Zece echipe de amatori au concurat pentru o cauză bună în cadrul celui de-al 28-lea turneu caritabil de fotbal „Max Hallenmasters” din Barsinghausen, Saxonia Inferioară. Pentru al doilea an consecutiv, echipa noastră a fost şi ea implicată; echipa a fost formată din colegi de la Universal Transport și StB Verkehrstechnik. Mai multe dintre locațiile noastre au fost reprezentate–dar al nostru Tomasz Framski, care venea de la filiala noastră din Pozna, Polonia, a avut traseul cel mai îndepărtat. Desigur, puterea feminină nu avea cum să lipsească, deci colega noastră Berit Müller a lovit şi ea pentru o cauză bună.

În fața a aproximativ 300 de spectatori în Glück-Auf-Halle în Barsinghausen, “Unsprezecele” nostru şi-a arătat calitățile de jucător în luna februarie. Neînvinsă, echipa a ieşit prima în grupă din runda preliminară. În semifinale, băieții noștri au fost nevoiţi să se declare învinşi în faţa echipei care avea să ocupe în final locul unu. Dar finala mică au câştigat-o într-o manieră jucăușă. Aceasta a permis echipei noastre să-şi apere locul 3 obţinut anul trecut.

Chiar dacă nu a fost suficient pentru marea victorie, la sfârșitul zilei, toate echipele au fost câştigătoare ale turneului. Evenimentul caritabil a adus în acest an un total net de 2.700 euro. Jumătate din sumă merge la Fundația Comunitară Barsinghhäuser, care va folosi banii pentru a sprijini persoanele dezavantajate social, iar cealaltă jumătate, la școala locală de artă „Noa Noa”. Aceasta finanțează diferite cursuri pentru copiii și tinerii ale căror familii nu și-ar putea permite să le ofere această oportunitate.

“Echipa noastră arată pe teren, precum și prin punerea în aplicare a proiectelor beneficiarilor, ceea ce contează: munca în echipă și interacțiunea armonioasă. Suntem mândri că angajații noștri nu numai că dau 100 la sută profesional, dar, totodată, se implică şi în timpul liber și, astfel, aduc o importantă contribuție în societate. Am fost bucuroși să sprijinim acest angajament social prin intermediul StB Verkehrstechnik”, declară Nico Koch, director al StB Verkehrstechnik.

<< Inapoi la pagina principala
>> Arata stirea urmatoare