Schliessen
19. mai 2017

Pasarelă pentru pasagerii din Turcia până în Guineea Ecuatorială

În luna aprilie, filiala noastră din Turcia a defășurat un proiect special. 

După o perioadă lungă de pregătiri a putut începe transportul maritim a patru pasarele pentru pasageri, inclusiv accesoriile aferente.  Proiectul a început la clientul din provincia Sakarya din Turcia, pe continentul asiatic și s-a finalizat în Africa, mai exact în  Mengomeyén, un oraș din Guineea Ecuatorială.

Pasarelele au străbătut o distanță de 15.000 km fiind transportate toate concomitent. În acest sens, toate piesele, au fost mai întâi transportate în terminalul din portul Safi din Derince pe o distanță de 80 km. Pentru că a fost vorba de 29 componente, a fost nevoie de 8 camioane pentru aceeași zi. Dimensiunile fiind de 25,50 x 3,70 x 4,32 metri lungime, lățime și înălțime în stare asamblată și greutate de 29,50 tone.

În orașul portuar Derince la Marea Marmara aștepta deja vaporul care apoi a pornit de-a lungul coastei vestice către portul Bata (Guineea Ecuatorială).

Pasarelele sosite acolo au parcurs apoi un drum de 200km către President Obiang Nguema International Airport în Mengomeyén. Sosite la destinație, acestea vor asigura pe viitor pasagerilor accesul sigur și simplu în avioane. Un film interesant al încărcării din Turcia poate fi vizionat.

 

Universal Transport – From Sakarya,TR to Bata, GQ/via Derince port, TR

Durch das Anschauen des Videos werden Daten mit YouTube ausgetauscht.

 

<< Inapoi la pagina principala
>> Arata stirea urmatoare