Schliessen
4. aprilie 2017

Züst & Bachmeier Project

Grupul Universal Transport a putut în continuare să își dezvolte know-how-ul internațional prin fuziunea cu Züst & Bachmeier Project.

Acest lucru a devenit evident mai ales în cele mai multe proiecte de peste mări care au fost soluționate cu succes. Cel mai recent exemplu, este transportul unei întregi fabrici de     gips-carton în Bundaberg, Australia. Piesele echipamentelor si utilajele fiind din diferite regiuni ale lumii. Unele dintre acestea sunt produse în Europa, altele în China și Tailanda. Planificările proiectului au durat mai multe luni pentru a asigura livrarea la timp la punctul final de destinație, Coasta de Est a Australiei.

Incepând cu luna aprilie 2016, filiala Züst & Bachmeier din Iphofen, de lângă Würzburg este implicată in acest proiect major. Într-o fază pregătitoare, timp de trei luni, au fost initial organizate transporturi partiale. În prealabil au fost intalnirile cu subcontractantii de la nivel mondial pentru clarificarea si coordonarea documentatiei pentru importuri necesare autoritătilor vamale australiene.  Astfel pentru o mare parte s-a putut obține import gratuit.  În afară de aceasta a trebuit mai întâi să ne asigurăm de ambalarea corespunzătoare pentru transportul naval și coordonarea la timp a livrărilor pe șantier.

Dar echipamentele nu au ajuns doar pe cale navală pe continentul australian. Chiar și cu avionul au fost transportate piesele cele mai urgente. Astfel Brisbane a devenit punctul central pentru transportul pieselor agabaritice.  De acolo transportul continuă până la șantierul situat la o distanță de aproape 300 km în partea nordică.

De asemenea, factori imprevizibili joacă un rol important. Ca urmare a intrării in insolvenţă companiei de transport maritim coreene „Hanjin“, am fost nevoiți să obținem o derogare pentru toate expedierile din custodia societății maritime. Pentru aceste piese a fost necesară stabilirea de rute noi, fapt pentru care, o parte din transporturi au trecut prin Singapore pentru a sosi în Australia.

<< Inapoi la pagina principala
>> Arata stirea urmatoare