Schliessen
17. septembrie 2018

Interviu

Interviu cu Lena Krause, care  a absolvit la Universal Transport o școlarizare pentru conducător profesionist autovehicule

Doamna Krause, v-ați început activitatea la Universal Transport. Vă rog să ne povestiți scurt ceva despre parcursul dumneavostră profesional.

Am 26 ani și provin din Nordhessen. Mai întâi m-am decis să studiez în domeniul hotelier, dar deja, după o scurtă perioadă de timp, am constatat că nu funcționa. Eu pur și simplu trebuie să fiu pe drumuri. Să fiu permanent într-un loc, nu e pentru mine.

 

Cum ați ajuns la Universal Transport și cum a decurs începutul dumneavoastră la UT?

Universal Transport oferă o specializare care îmi place foarte mult. Transporturile agabaritice și cele excepționale sunt ceva palpitant. Și eu am nevoie de provocare, senzație puternică. De aceea am aplicat pentru un post la Universal Transport. Deja începutul școlarizării a fost foarte bun. În primele evenimente de introducere domnul director Dechant ne-a condus personal prin firmă. A fost impresionant.

 

De ce v-ați decis pentru meseria de șofer profesionist?

Camioanele mari m-au interesat deja de mică cum superstructurile pot lua colțul. Mai târziu apoi am făcut cândva practică într-o firmă de transport și mi-am dat seama că meseria de șofer ar putea fi ceva pentru mine. Și în viața personală conduc cu plăcere. Doar segmentul parcurs în fiecare zi la navetă este de mai bine de 100 kilometri tur – retur. Dar îl fac cu plăcere. Acum mă bucur că mai târziu voi fi mult pe drumuri în calitate de șoferiță profesionistă.

<< Inapoi la pagina principala
>> Arata stirea urmatoare