Schliessen
2. iulie 2019

Diminuarea obiectivului.

În logistica mărfurilor grele depinde de expertiză, de echipamentul potrivit și, uneori, de un grad de creativitate. Acest lucru a fost demonstrat încă o dată de Transportul Universal.
Specialistul internațional in transport agabaritic sa confruntat cu sarcina dificilă de a transporta o turbină din orașul maghiar Veresegyház în Halle / Saale din Germania. Conducator a fost echipa de la biroul ceh din Ostrava.

Cargoul a cântărit aproximativ 44 de tone, la o lungime de 9,97 metri și o lățime de 4,30 metri. Adevărata provocare, totuși, a fost înălțimea turbinei. Cu 4,51 metri, acest lucru nu era potrivit pentru transportul pe ruta germană.

O soluție inovatoare era necesară. Echipa responsabilă de transport universal a realizat un platforma cu o înălțime de numai 20 de centimetri pentru ordinea osiilor modulelor. La ritmul de mers, ar putea fi coborât la un centimetru deasupra șoselei și podurile de cale ferata, pentru a fi conduse sub acestea.

Transportul Universal a livrat generatorul asociat de la Pilsen în Republica Cehă la Halle.

„Mare“ transmis de oameni pe care i-am instruit și au fost felicitati de catre toți contribuabili. Fiecare transport greu este ceva special. Și se dovedește adesea că nu este doar echipamentul potrivit care determină succesul. Un ingredient esențial îl reprezintă oamenii cu ideile și angajamentul lor, care apoi fac tot posibilul de a indeplini misiunea”, spune Holger Dechant, presedintele Transportului Universal.

<< Inapoi la pagina principala
>> Arata stirea urmatoare