Schliessen
20. februarie 2019

Odata cu actiunea apar si efectele luminoase

A o zi lunga, dar a fost atat de dorita: odata ce ati insotit un transport greu. Acesta este obiectivul declarat al castigatorului campaniei “Lichtblicke”, pentru care Universal Transportul a oferit exclusiv o astfel de oportunitate pentru licitatia de Craciun.

Totul este clar inca de la inceputul anului. Castigatorul norocos poate „să experimenteze” transportul agabaritic al unui tramvai de la Duisburg pana in apropiere de Aachen. Cand protagonistii se intalnesc la Duisburg intr-o dimineata de ianuarie, Frauke Wingerath, explica motivele pentru care a participat la o astfel de licitatie. Destul de simplu: o cunostinta lucreaza de asemenea intr-o afacere de transporturi rutiere, si a fost întotdeauna interesata de acest subiect. Prin urmare, ea este aici; acum.

In primul rand, este prezentat un raport privind siguranta circulatiei si a muncii – inclusiv necesitatea folosirii incaltamintei de protectie si a vestei reflectorizante.

Se explica pasii individuali care vor fi luati in urmatoarele cateva ore la „Echipa Lichtblicke”. In aceiasi dupa-amiaza, doamna Wingerath primeste de la sediul companiei din Paderborn posibilitatea de a i se raspunde la toate intrebarile dupa un tur detaliat, primind informatii asupra  premiselor si, astfel, sa invete ce inseamna organizarea unui transport – de la dispunerea procesului de aprobare pana la alegerea tehnologiei potrivite.

Dupa servirea cinei impreună la Roadhouse, se vor intoarce la ora 18:30 la Duisburg, la punctul de incarcare. Acum, cand privim vehiculul si masina de escorta, creste vizibil nivelul de adrenalina.

<< Inapoi la pagina principala
>> Arata stirea urmatoare