Schliessen
12. decembrie 2018

Firma Universal Transport sprijină convoiul cu pachete de Crăciun în anul 2018.

Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei – în Europa de Est, mulți oameni abia au bani pentru acoperirea necesităților. Aici se sprijină inițiativa „copiii ajută copiii“, cu pachețele pentru copii și orfelinate – și aici sunt incluse și instituțiile. Specialistul în transporturi agabaritic, firma Universal Transport ajută în acest an ca aceste mici surprize să fie aduse celor mici, printr-un convoi de Crăciun.

„Ne-am decis ca în acest an,  în locul unor donații în bani, să punem la dispoziție în mod gratuit, doi șoferi, un autocamion și o semiremorcă pentru un convoi. Deoarece pentru mulți copii din această regiune, adesea cadourile sunt doar un vis “, afirmă directorul firmei Universal-Transport- Holger Dechant și adaugă:„dorim să ajutăm în mod dinamic pentru a face și copiii de acolo fericiți  de Crăciun.“

Pachetele provin de la copiii din școlile primare și grădinițele din Germania, care chiar ei înșiși au împachetat jucării, dulciuri și rechizite școlare. Aceste surprize de Crăciun au fost colectate la nivel central și apoi aduse de către voluntari, cu ajutorul numeroșilor donatori către Europa de Est. Acolo sunt împărțite de către voluntari copiilor nevoiași.

Inițiativa începută din anul  2001, aduce aceste cadouri de Crăciun către orfelinate și spitale, instituții pentru persoanele cu dizabilități, grădinițe și școli, din regiunile cele mai sărace, îndepărtate și din zonele rurale din Bulgaria, Moldova, România și Ucraina. Pentru mulți copii de acolo, acesta este unicul cadou pe care îl primesc de Crăciun.

<< Inapoi la pagina principala
>> Arata stirea urmatoare