Schliessen
17. septembrie 2018

Nu în ltimul rând…

Grupul Universal Transport la expoziția WindEnergy Hamburg

În 2017 în Germania s-a înregistrat un record de 5.300 locuințe pentru închiriat, în special datorită pieței onshore. Expoziția „WindEnergy Hamburg” poate astfel să își deschidă porțile cu mândrie și așteaptă aproximativ 35.000 specialiști.    În calitate de expozant pentru soluții aplicate în transporturile speciale aplicate Universal Transport va participa din nou.

Standul va fi ocupat de angajați ai Universal Transport, Züst&Bachmeier dar și StB – Toate sunt soietăți de renume care aparțin Grupului Universal Transport. Experții din domeniul transporturilor speciale și agabaritice pot să transmită autentic branșei energiei eoliene că vor găsi și pentru cele mai dificile probleme o soluție potrivită.

Expoziția „WindEnergy Hamburg“ este expoziția internațională pentru energia eoliană și are loc din 25 – 28 septembrie 2018 pe terenul Centrului expozițional Hamburg. În noile hale și la expoziție se prezintă peste 1.400 expozanți. În paralel se întrunește summit-ul Global Wind Summit – cea mai importantă și mai mare întrunire internațională pe tema energiei eoliene.

În hala B2.EG, standul 218 vă stau la dispoziție pentru discuții personale partenerii competenți ai grupului Universal Transport!

<< Inapoi la pagina principala
>> Arata stirea urmatoare