Schliessen
Anspruchsvolle Schwertransporte erfordern Erfahrung, Flexibilität, Planung und eine Vielzahl ineinandergreifender Kompetenzen.

In perfectiune sta pasiune

Transporturi agabaritice sofisticate cer experienta, flexibilitate, planificare si o multitudine de competente.

Imaginați-vă că transportul
D-voastră ar fi realizat în mod
absolut precis și eficient.

Chiar și după o activitate de mai bine de jumătate de secol nu putem încă muta munții din loc însă încărcături de peste 100 tone și 50 metri lungime mișcăm aproape zilnic. Sloganul nostru…don’t worry, be heavy! confirmă  faptul că tot ceea ce înseamnă transport de mare tonaj se află la noi pe mâine bune.

Cu o experiență de mai bine de 60 de ani, Universal Transport se numără printre marii operatori în domeniul logisticii transporturilor de mare tonaj. Cheia succesului nostru este specializarea continuă și consecventă în domeniul construcțiilor și a industriei eoliene, a șinelor, a industriei și a vehiculelor de mari dimensiuni.

Doriți să știți ce au în comun proiectele de transport de mare tonaj
și compozițiile unei orchestre simfonice?

Perfekte Teilprozesse

Ca și în cazul compozițiilor complexe ale unei orchestre simfonice, un proiect privind logistica transporturilor de mare tonaj este compus dintr-un număr de subprocese perfect corelate și coordonate între ele.

Sorgfältige Planung für Ihre Transporte

Începând cu procesul de consultanță și planificare minuțioasă reprezentând ‚compoziția‘ urmat de alegerea ‚instrumentelor‘ potrivite în forma tehnologiei de transport adecvate ...

Projektmanagement für die Transportdurchführung

...până la un management de proiect ireproșabil pentru desfășurarea efectivă a transportului. Procesele se întrepătrund și creează la final melodia perfectă.

Menschen sind bei der Durchführung von Schwerlastprojekten entscheindende Erfolgsfaktoren

Precum muzicanții într-o orchestră, factorul uman este responsabil, în mod determinant, de realizarea cu succes a unui astfel de proiect logistic.

Universal Transport - Ansicht Aussen
Transportplanung für Ihren Transportbedarf

Aici cântă muzica - de peste 60 de ani

Universal Transport oferă soluții în domeniul heavy cargo. Aceste soluții includ determinarea ariei serviciilor oferite, aplicația și procesele vamale, demontarea și remontarea instalațiilor precum și executarea tuturor rutelor de transport.

Dispunând de una dintre cele mai mari flote pentru transportul de mare tonaj, transporturi speciale și transporturi de mărfuri cu lățime excesivă , Universal Transport este partenerul D-voastră de încredere pentru transporturi voluminoase în Germania și Europa.

Weltweite Standorte für Transporte